Мобилно приложение води до най-близката метанстанция

CNG Net предоставя подробна информация за всички метанстанции и сервизи на метанови уредби в България

Приложението CNG Net предоставя подробна информация за всички метанстанции и сервизи на метанови уредби в България

Безплатно мобилно приложение води до най-близката метанстанция, съобщиха от енергийната компания Овергаз. Апликацията улеснява шофьорите и в намирането на сервизи за автомобили с метанови уредби.

CNG Net предоставя подробна информация за всички метанстанции и сервизи на метанови уредби в България. Приложението е дело на софтуерната компания Methodia Web. То може да се изтегли безплатно от Google PlayStore и Apple AppStore и да се инсталира на всички мобилни устройства с операционна система Android или iOS.

Апликацията дава възможност на потребителите за секунди да намерят най-близка до локацията си метанстанция. Чрез връзка с навигацията на телефона, приложението отвежда водачите до избраното от тях място за зареждане на гориво, като през платформата може да се провери и цената на природния газ.

С помощта на CNG Net шофьорите могат също бързо да прегледат всички сервизи за коли с метанови уредби в страната, като за улеснение е добавена функция за търсене по име и по разстояние от локацията, на която се намират.

В платформата водачите ще прочетат и актуалните новини за автомобилите на метан. CNG Net дава възможност на метанстанциите и сервизите да предложат на клиентите си допълнителна информация за техните обекти, както и за наличните в тях продукти и услуги.

В България се движат над 60 000 коли на природен газ, което нарежда страната ни на 6-то място в Европа по брой коли на метан, уточниха от Овъргаз.

Даунлоуд: CNG Net за Android; CNG Net за iOS

Коментари по темата: „Мобилно приложение води до най-близката метанстанция”

добавете коментар...

  1. Кокич

    Прав сте колега, не може да се свали. Поредната простотия….

  2. sadest

    хм,добра идея……ама я опитай да свалиш приложението

Коментар