Vido W10 Elite – достъпен трансформър за работа и развлечение

Vido W10 Elite - 2

Сензорният екран на Vido W10 Elite има диагонал 10,1 инча и резолюция 1920×1200 пиксела

Хибридните устройства, съчетаващи ноутбук и таблет, се налагат все по-уверено на пазара. Те изместват таблетите, от една страна, и оказват натиск върху ноутбуците, от друга, тъй като имат някои предимства в мобилността и сценариите на употреба. Хубаво е, че цените на подобни трансформъри стават все по-достъпни.

Един интересен продукт от тази категория, с прилични характеристики и цена, е моделът Vido W10 Elite – това е устройство, което може да се ползва лесно и като ноутбук, и като таблет под управление на операционна система Windows 10. А цената от 346 долара (без клавиатурата, която струва около 25 долара) е напълно приемлива.

Vido W10 Elite стъпва на 64-битов четириядрен процесор Intel Cherry Trail X7 Z8700 с тактова честота до 2,4GHz и интегрирана графика Intel HD Graphic с осмо поколение GPU. Подобно графично решение със споделена видео памет е оптимизирано за икономична работа, вкл. сърфиране в интернет, базова обработка на снимки, гледане на видео, непретенциозни игри и други приложения.

Vido W10 Elite - 1

Vido W10 Elite е типичен трансформър – може да се ползва удобно като ноутбук или таблет

Сензорният екран има диагонал 10,1 инча и резолюция 1920×1200 пиксела, като се отличава с широк зрителен ъгъл и липса на трептене. Наличието на HDMI и безжичен WiDi интерфейс позволява лесно свързване на компютъра към телевизор за комфортно гледане на голям екран. Батерията с капацитет 7300 мАч осигурява до 8 часа автономна работа.

Vido W10 Elite има предостатъчно памет, така че да не изпитвате проблеми при пускане на обичайните приложения. Предвидени са 4GB оперативна памет LPDDR3 RAM и 128GB постоянна памет eMMC ROM за съхранение на снимки, видео, музика, приложения и друго съдържание. Можете да ползвате и карти памет с капацитет до 64GB чрез разширителния слот.

Vido W10 Elite - 3

Батерията на Vido W10 Elite има капацитет 7300 мАч и осигурява до 8 часа автономна работа

Хибридът е оборудван с две камери – една за снимки с резолюция 5MP и втора за видеочат (2MP), както и с безжични модули Wi-Fi и Bluetooth за лесно свързване към интернет и обмен на файлове с други устройства в близост. Налични са още пълноразмерен порт USB 3.0 и един порт USB Type-C Port, който поддържа 10 пъти по-висока скорост на трансфер от USB 2.0 и освен това е реверсивен, т.е. няма значение как поставяте кабела към него.

Vido W10 Elite работи под управление на 64-битова операционна система Microsoft Windows 10. Цената на този привлекателен трансформър в момента е $346,14 в глобалния онлайн магазин GearBest.com, с безплатна доставка. Устройството има размери 26,20×16,70×0,92 см и тежи 645 грама. Клавиатурата обаче не е включена в комплекта – Vido W10 Keyboard се продава отделно заедно с докинг станцията за 25,64 долара.

Коментари по темата: „Vido W10 Elite – достъпен трансформър за работа и развлечение”

добавете коментар...

  1. нане

    Направо да бяхте дали сайта на гиърбест да си го прочетат хората…

  2. soleil13

    На картинката пише “около 8 часа”, вие пишете 10? Колко ви плащат за рекламата?

Коментар