Xiaomi Redmi 3S – достъпен Android смартфон от среден клас

Xiaomi Redmi 3S работи под управление на операционна система Android 6.0

Xiaomi Redmi 3S работи под управление на операционна система Android 6.0

Продуктите на Xiaomi са предпочитани от потребители по цял свят, благодарение на богатата им функционалност и достъпните цени. Китайската компания е известна преди всичко със смартфоните си, които конкурират топ брандове, но се предлагат на доста по-приемлива цена.

Моделът Xiaomi Redmi 3S, предлаган в онлайн магазина GearBest.com, е типичен представител на устройствата от среден клас, но като цена е в долната скала – под 160 долара в момента. Това е смартфон с 5-инчов IPS екран с резолюция HD (1280х720 пиксела) и осемядрен процесор Snapdragon 430 с тактова честота 1,4GHz, допълнен от графика Adreno 505.

Смартфонът е оборудван с приличен обем памет – 3GB оперативна и 32GB постоянна флаш памет, с възможност за разширение с външни microSD карти с капацитет до 128GB, така че работата с приложения да бъде безпроблемна и комфортна. Предвидени са два слота за SIM карти – един Micro SIM и един Nano SIM.

Xiaomi Redmi 3S е смартфон с 5-инчов HD екран и четириядрен процесор

Xiaomi Redmi 3S е смартфон с 5-инчов HD екран и осемядрен процесор

Двете камери също имат отлични показатели – 13 мегапиксела резолюция за основната и 5 мегапиксела за предната, с автофокус и светкавица. Налични са също традиционните за всички смартфони Wi-Fi и Bluеtooth безжични модули, както и GPS приемник – за пълноценни комуникации и навигация.

Xiaomi Redmi 3S работи във всички разпространени мобилни мрежи – 2G, 3G и 4G. Моделът е отключен за използване в мрежите на операторите и идва с мощна литиево-полимерна батерия 4010 мАч, Micro USB порт и 3,5-мм гнездо за слушалки. Устройството работи под управление на операционна система Android 6.0.

Xiaomi Redmi 3S разполага с две камери – основна 13 мегапиксела и предна 5 мегапиксела

Xiaomi Redmi 3S разполага с две камери – основна 13 мегапиксела и предна 5 мегапиксела

В момента Xiaomi Redmi 3S може да се купи на цена от $159,89 – доставката на този продукт е безплатна, според условията на търговеца. Смартфонът има размери 3,90×6,90×0,80 cм и тежи 143 грама. Комплектът включва самия телефон, зарядно устройство и USB кабел.