V88 TV Box – малка кутийка с огромни възможности

V88 TV Box има размери 11,60x11,60x2,50 см и тежи само 143 грама

V88 TV Box има размери 11,60×11,60×2,50 см и тежи само 143 грама

Искате повече развлекателни функции от телевизора? Това вече не е проблем, благодарение на множеството достъпни на пазара мини компютри, които се свързват към големия екран и го превръщат в истински център за развлечение.

Един от най-атрактивните продукти за тази цел е моделът V88 TV Box, който се предлага за около 23 долара на промоция в глобалния онлайн магазин GearBest.com. Мини компютър, или ТВ приставка, това устройство под управление на Android се свързва лесно към HDMI порта на телевизора или съвременен монитор, за да добави възможности за сърфиране в интернет, игри, филми (вкл. 3D), видео от YouTube и други канали, Skype, Facebook и всевъзможни други приложения за Android, както и съдържание от локални носители.

V88 TV Box се свързва към HDMI порта на телевизора, за да добави възможности за интернет, игри, филми, чат и всевъзможни приложения

Устройството се свързва към HDMI порта на телевизора, за да добави възможности за интернет, игри, филми, чат и всевъзможни приложения

V88 TV Box разчита на четириядрен процесор RK3229 с тактова честота 1,5GHz и графичен блок Mali-400, допълнен от 1GB оперативна памет и 8GB постоянна флаш памет с възможност за разширение до 16GB. Устройството поддържа всички популярни видео, фото и аудио формати, вкл. хардуерно H.264, H.265 декодиране, и работи под управление на операционна система Android 5.1.

Мини компютърът V88 TV Box се управлява лесно с помощта на дистанционен безжичен пулт. Разбира се, не е проблем да свържете към него мишка и клавиатура. Връзката към интернет става безжично – през Wi-Fi, или с жичен достъп през Ethernet, като за целта са предвидени вграден мрежов адаптер и порт RJ45. Налични са също четири порта USB, слот за карти памет, AV изход и цифов аудио интерфейс SPDIF.

V88 TV Box разполага с богат набор от портове, вкл. 4 броя USB за свързване на външни устройства

Мини компютърът разполага с богат набор от портове, вкл. 4 броя USB за свързване на външни устройства

В момента V88 TV Box се предлага само за $22,99, като периодът на промоцията е от 8 до 13 август. Доставката не е съвсем безплатна – най-евтиният вариант до България е $0,31 с въздушна поща. Устройството има размери 11,60×11,60×2,50 см и тежи 143 грама. Комплектът включва самият компютър, захранващ адаптер, HDMI кабел, дистанционно управление и ръководство за потребителя.