Ulefone Power 4G Phablet – осемядрен, с мощна батерия

5,5-инчовият IPS екран поддържа резолюция Full HD и е покрит със защитно стъкло Corning Gorilla Glass 3

5,5-инчовият екран има резолюция Full HD и е покрит със защитно стъкло Corning Gorilla Glass 3

Осемядрен фаблет с отлични характеристики е достъпен на цена под 150 долара този месец. Ulefone Power 4G Phablet предоставя голям 5,5-инчов екран и батерия с капацитет 6050 мАч за комфортно и продължително развлечение.

Ulefone Power 4G Phablet, предлаган в момента на промоция в глобалния онлайн магазин GearBest.com, работи под управление на операционна система Android 6.0. Моделът разчита на осемядрен 64-битов процесор MTK6753 с тактова честата 1,3GHz и графика Mali-T720, допълнен от 3GB оперативна памет и 16GB постоянна флаш памет, с възможност за разширение чрез карти памет с капацитет до 128GB.

Основната камера има резолюция 13 мегапиксела, флаш светкавица и автофокус

Основната камера има резолюция 13 мегапиксела, флаш светкавица и автофокус

Екранът от тип IPS има диагонал 5,5 инча, поддържа резолюция Full HD 1920×1080 пиксела и е покрит със защитно стъкло Corning Gorilla Glass 3. Предвидени са две камери – основна с резолюция 13 мегапиксела, флаш светкавица и автофокус и предна камера за селфи с резолюция 5 мегапиксела.

Ulefone Power 4G Phablet е оборудван със скенер за пръстови отпечатъци, 4G модем и стандартните за всички смартфони безжични модули Wi-Fi и Bluetooth, плюс GPS приемник за навигация. Устройството разполага с два слота за сим карти – microSIM и стандартен SIM, всеки от които поддържа 4G. Когато работят едновременно, потребителят може да избере кой слот да приема 4G и кой 3G.

С мощната си батерия и голям екран, Ulefone предлага комфортно гледане на видео

С мощната си батерия и голям екран, Ulefone предлага комфортно гледане на видео

Фаблетът е оборудван с мощна литиево-йонна полимерна батерия 6050 мАч , която предполага сръвнително дълго време за автономна работа. Устройството има размери 15,50×7,70×0,95 см и тежи 190 грама. Разполага с Micro USB порт, microSD слот и стандартно 3,5-мм гнездо за слушалки. Може да работи във всички разпространени мобилни мрежи, вкл. 2G, 3G и 4G.

Ulefone Power 4G Phablet е достъпен за предварителни поръчки на цена $149,99 в периода до 25 август. Доставките ще започнат след 27 август, с безплатна доставка. Комплектът включва самия фаблет, зарядно устройство, слушалки, USB кабел, OTG кабел, калъф, протектор на екрана и ръководство за потребителя.

Коментари по темата: „Ulefone Power 4G Phablet – осемядрен, с мощна батерия”

добавете коментар...

  1. :о(

    Значи Huawei от мобилен оператор може, от европейския склад на GearBest не може. Що не се затриеш някъде, платен троле.

  2. :о)

    Каква поддръжка , какви 5 лева бе? 🙂
    Ако говориш за поддръжка за това че ноу-неймките ходят по 10-15 пъти в сервиз съм съгласен.
    Смехория до шия…колко нормални клиенти/потребители ще ти използват поддръжката?
    1%-2% ? А другите ще викат ало, неволята…

  3. :о(

    Трудно ми е да повярвам, че има хора, които още купуват треторазрядни телефони на Samsung и Apple, да не говорим за Sony, HTC, и т.н.

    Новите лидери на пазара са Huawei, ZTE, Lenovo, OPPO, a Gearbest имат по-добра поддръжка и клиенстка защита от Мобилтел например.

    Ето какво казва Gartner: http://www.gartner.com/newsroom/id/3323017

  4. :о)

    Трудно ми е да повярвам че още има хора , които си купуват no-name Китайски брендове боклуци защото са евтини :).
    Но явно винаги ще е така.

  5. Киро

    Преди помече от 10 месеца ECOO пуснаха Е04 със същите характеристики, но разликата, че батерията я пишат 3000ма а реално е 2500ма и ОС-а е Андроид 5.1
    Та при този щом пишат че батерията е ~6000ма до дойде около 5000-5500ма и евентуално ще държи 2 дена макс.
    Цената на ECOO E04 в алиекспрес е 129.99

  6. Иван

    Имайте предвид, че поръчката от този сайт е доста изгодна, качеството е добро, но се заплаща мито, около 20-30 евро, т.к. е извън ЕС. Ако е от склад на ЕС е друго, но пък не всички стоки ги има в склад в ЕС.

Коментар