Beelink MiniMXIII TV Box – мини компютър за телевизора

Beelink MiniMXIII TV Box има размери 9,60x9,60x1,60 см и тежи само 178 грама

Beelink MiniMXIII TV Box има размери 9,60×9,60×1,60 см и тежи само 178 грама

Компактното устройство Beelink MiniMXIII TV Box с цена под 42 долара в момента превръща телевизора в център за домашно развлечение, благодарение да достъпа до интернет и локални носители и вградените възможности за обработка на съдържание.

Мини компютърът Beelink MiniMXIII TV Box работи под управление на операционна система Android 5.1 и се свързва към телевизора посредством HDMI кабел. С помощта на тази ТВ приставка можете да изпълните теоретично всяко Android приложение на големия екран, да гледате видео и филми онлайн, да играете и общувате, както и да пускате съдържание от локални носители на телевизора.

Beelink MiniMXIII TV Box се свързва към телевизора посредством HDMI кабел

Beelink MiniMXIII TV Box се свързва към телевизора посредством HDMI кабел

Моделът стъпва на мощен 64-битов процесор Amlogic S905 с четири ядра ARM Cortex-A53 и графичен блок ARM Mali-450 за висока производителност при възпроизвеждане на видео. Хардуерното 4Кх2К декодиране обезпечава плавно изпълнение на KODI от локална медия или стрийминг услуги, с поддръжка на всички популярни аудио и видео формати.

Beelink MiniMXIII TV Box използва професионална H.265 технология за видео кодиране. Моделът включва 2GB оперативна памет DDR3 и 16GB постоянна флаш памет, с възможност за разширение с microSD карти с капацитет до 32GB за сваляне на приложения, филми и игри, както и за кеширане на уеб сайтове.

Beelink MiniMXIII TV Box разполага с множество портове за свързване на устройства

Beelink MiniMXIII TV Box разполага с множество портове за свързване на устройства

Можете да ползвате безжична Wi-Fi връзка за достъп до интернет или жична връзка към локалната мрежа. Bluetooth 4.0 модулът осигурява лесна комуникация с други устройства от рода на компютри, телефони, клавиатури и мишки. Предвидени са и два USB 2.0 порта за свързване на периферия, както и SPDIF интерфейс за цифрово аудио. Устройството поддържа още функции като DLNA и Miracast за стриймване на съдържание от мобилно устройство на големия екран.

Beelink MiniMXIII TV Box се предлага в момента на промоция за $41,99 в онлайн магазина GearBest.com. Най-икономичната доставка до България е на стойност $0,31 с въздушна поща. Устройството има размери 9,60×9,60×1,60 см и тежи 178 грама. Комплектът включва самия мини компютър, захранващ адаптер, HDMI кабел, дистанционно управление и ръководство за потребителя.

Коментар