Kyocera вгради екшън камера в смартфон

Keyocera DuraForce Pro има три камери – основна, екшън и една за селфи

Keyocera DuraForce Pro има три камери – основна, екшън и една за селфи

Първият в света смартфон с вградена екшън камера е дело на японската компания Kyocera. Моделът DuraForce Pro се отличава също с високо ниво на защита при падания и удари, от прах и вода.

Смартфонът предоставя 5-инчов екран с резолюция Full HD 1920х1080 пиксела, разчита на осемядрен процесор Qualcomm Snapdragon 617 с тактова честота 1,5GHz и включва модем X8 LTE. Има 2GB оперативна памет и 32GB постоянна флаш памет, която може да се разширява с карти памет microSD с капацитет до 256GB.

Keyocera DuraForce Pro може да снима под вода на дълбочина до 2 метра

Keyocera DuraForce Pro може да снима под вода на дълбочина до 2 метра

На гърба на устройството са разположение две камери – основна с резолюция 13 мегапиксела и втора, която се явява екшън камера със собствен процесор за обработка на изображения, широкоъгълна оптика (135 градуса), възможност за запис на Full HD видео и няколко режима на снимане. Налична е и предна камера за селфи с резолюция 5 мегапиксела.

Keyocera DuraForce Pro може да снима под вода на дълбочина до 2 метра. Смартфонът се захранва от батерия с капацитет 3240 мАч. Предвидени са функция за безжично зареждане Quick Charge 2.0 и скенер на пръстови отпечатъци.

Иновативният Duraforce Pro се очаква на пазара до края на годината. Цената на смартфона все още не е обявена от японския производител.

Коментари по темата: „Kyocera вгради екшън камера в смартфон”

добавете коментар...

  1. Опии

    Teрмовижън режим на камерата има ли не КАТ С 60 ИМА

Коментар