Хостинг компания спонсорира Drupal сайтове

Българската хостинг компания FColor.bg обяви, че е един от спонсорите на конференция, посветена на системата за управление на уеб съдържание Drupal, която ще се проведе в град Сзегед, Унгария, между 27 и 30 август.
В допълнение, FColor.bg насърчава създаването на уеб сайтове на Drupal CMS, като връща на разработчиците 25% от разходите за Drupal хостинг. Компанията осигурява също безплатна реклама и промотиране за високо класиране в търсачките, консултира Drupal разработчици в бизнес проекти и им дава статут "специален клиент", чрез който могат да ползват отстъпки за хостинг услуги.
На конференцията DrupalCon 2008 българската хостинг компания ще представи услугите си от бизнес клас, достъпни в Европа и САЩ, вкл. Virtuozo базиран VPS хостинг и софтуер за управление на уеб сървъри. Drupal CMS е едно от софтуерните приложения, част от PowerTools – софтуерната библиотека на контролния панел NextColor.
Хостинг доставчикът планира да разшири сътрудничеството си с Drupal през следващата година и да бъде отново сред спонсорите на конференцията, която ще се проведе в САЩ.

Коментар