Cubot Max – огромен 4G смартфон за $130

Cubot Max предлага комфорт за очите при игри, видео и други приложения, благодарение на големия 6-инчов екран

Cubot Max предлага комфорт за очите при игри, видео и други приложения, благодарение на големия си 6-инчов екран с HD резолюция

Няколко дни остават до края на промоцията на 4G фаблета Cubot Max. Устройството с голям 6-инчов екран и осемядрен процесор се предлага за 130 долара в глобалния онлайн магазин GearBest.com.

Атрактивният със своите размери Cubot Max стъпва на платформа MTK6753 с осем изчислителни ядра на тактова честота 1,3GHz, допълнена от 3GB оперативна памет и 32GB постоянна флаш памет – предостатъчно за работа с Android приложения, като допълнително може да се ползват карти памет с капацитет до 128GB.

cubot-max-0

Cubot Max може да се ползва с всички мобилни мрежи, вкл. 2G, 3G и 4G

Фаблетът предлага комфорт за очите при игри, видео и други приложения, благодарение на големия си 6-инчов екран. Вярно, резолюцията не е от най-високите – HD 1280×720 пиксела, но е напълно достатъчна за качествено изображение.

Cubot Max има две камери – основна с резолюция 8,0 мегапиксела (до 13MP с интерполцаия) и флаш светкавица и предна камера за селфи с резолюция 1,3 мегапиксела (5,0MP с интерполация). Предвидени са, разбира се, безжични модули Wi-Fi и Bluetooth 4.0, както и GPS приемник.

Вградената батерия на Cubot Max има капацитет 4100 мАч

Вградената батерия на Cubot Max има капацитет 4100 мАч

Фаблетът работи под управление на операционна система Android 6.0 и поддържа работа с две сим карти. Може да се ползва с всички разпространени мобилни мрежи, вкл. 2G, 3G и 4G. Вградената батерия има капацитет 4100 мАч.

Cubot Max се предлага в момента на промоционална цена от $129,99, като до края на кампанията остават броени дни. Доставките на устройството ще започнат от 12 септември. Фаблетът има размери 16,45×8,35×0,90 см и се доставя безплатно до България, според информацията в сайта на търговеца.

Коментар