Microsoft пусна междинна тестова версия на Vista

Microsoft пусна междинна тестова версия на Vista
Ще я пробват само бизнес потребители и избрани спецове
27/08/2006
Корпоративни потребители и избрани хай-тек специалисти ще тестват междинна версия на операционната система Windows Vista. Нейният създател Microsoft вече предостави софтуера на бизнес потребители по програмата Technical Adoption, на членове на общността TechBeta и на мрежата от разработчици MSDN.
Следващата седмица още 200 хиляди души, участващи в програмата Vista Customer Preview, ще получат за тестване междинния вариант на операционната система. В програмата членуват общо около 1,5 милиона специалисти.
Официалният дебют на Vista се бави. Миналата година Microsoft съкрати част от характеристиките на системата, за да съумее да я пусне през настоящата година. Но така и не успя с този план. Последните индикации са, че Vista ще се появи през януари 2007 г.
Междинната тестова версия не съдържа нови характеристики, но идва с подобрения в качеството и производителността, които отразяват препоръките до момента. През май излезе втората бета версия на Vista, а следващият месец се очаква т.нар. “release candidate” вариант, който трябва да е последен преди пускането на продукта.

Коментари по темата: „Microsoft пусна междинна тестова версия на Vista”

добавете коментар...

Коментар