iPhone 8 – без рамка, с виртуални бутони

Юбилейният iPhone 8 ще предложи напълно безрамков преден панел

Юбилейният iPhone 8 ще предложи напълно безрамков преден панел

Следващият смартфон на Apple, известен засега като iPhone 8, ще има изцяло променен дизайн, според изтекла информация от служители на компанията, на които се позовава Ню Йорк Таймс.

Очакван през 2017 г., новият флагман ще предложи напълно безрамков преден панел с дисплей, който се простира от горната до долната част и от лявата до дясната страна на устройството. В дисплея ще бъдат вградени виртуални бутони.

Твърди се, че Apple няма намерение да се връща към 3,5-мм гнездо за слушалки. Служителите, разкрили информация за бъдещето устройство, са пожелали анонимност, но не е изключено „течът” да е контролиран от самата компания.

Предполага се също така, че в дисплея на iPhone 8 ще бъдат вградени предна камера и говорител за разговори. Най-вероятно панелите за юбилейния смартфон на Apple ще доставя Samsung, но не е изключено да се намеси и Sharp, като се има предвид, че японската компания вече е под контрола на Foxconn – основен партньор на Apple.

Очаква се Apple да заложи на OLED панели в по-старшия модел на iPhone 8, докато младшият вариант ще продължи да използва течнокристален екран.

Коментари по темата: „iPhone 8 – без рамка, с виртуални бутони”

добавете коментар...

  1. Спомен

    Това май и за 7 изтече същото.

  2. амджик

    bla bla bla

Коментар