Sharp може да доставя OLED панели за iPhone 8

Дисплеите с органични светодиоди имат свойството да се огъват

Дисплеите с органични светодиоди имат свойството да се огъват

Apple преговаря с Sharp за доставка на OLED панели за следващия смартфон на американската компания, известен засега като iPhone 8, съобщи Блумбърг.

В момента единственият продукт на Apple, който използва OLED дисплеи, е смарт часовникът Apple Watch. Дисплеите с органични светодиоди имат свойството да се огъват, което ги прави подходящи за iPhone 8 – модел, който според анализаторите, ще има напълно нов дизайн.

Предполага се, че Apple и Sharp ще подпишат договор, ако компанията под контрола на Foxconn може да гарантира доставките на достатъчно големи обеми OLED панели.

По-рано тази седмица Sharp съобщи, че ще вложи над половин милиард долара в разширяване на производството на OLED панели, но резултатите от тази инвестиция ще станат видни към 2018 г.

Очаква се iPhone 8 да предложи дисплей без рамка, в който са вградени предна камера и говорител. Новият смартфон на Apple може да използва и OLED панели, доставени от Samsung.

Коментари по темата: „Sharp може да доставя OLED панели за iPhone 8”

добавете коментар...

  1. :о)

    Андроид нямало следене……МУХАХАХААХАОХОХОХОХОХО 🙂
    Това може да го каже само ламер…

    препоръчвам ти да браузнеш малко по въпроса, да видиш какво следене няма.

    Толкова са нагли че са ти направили и търсачка да видиш какво “знаят” точно за теб, макар че те знаят всичко:

    “http://www.mediapool.bg/vizhte-kakvo-gugal-znae-za-vas-news251054.html”

  2. Saevar

    ма шарпове самсунзи аифоньи и подобните не ги купувам….. само баце Сони, HTC и Lenovo….. неказвам че андроида е супер дори обратното но пък е напълно къстамизираем и за който знае как да си го конфигугира е отлично…. няма реклами няма следене няма нищо ….

Коментар