Хостинг компания ICN.Bg подкрепя WordCamp

WordCamp е световната конференция, на която се събира общността, заинтересована от най-популярната CMS платформа

WordCamp е световната конференция, на която се събира общността, заинтересована от най-популярната CMS платформа

Кое според вас е събитието, което WordPress феновете в страната очакват с нетърпение цяла година? Става дума за най-голямото събитие в България, посветено на най-известната платформа за създаване на блогове и сайтове – WordCamp Sofia 2016.

Очакват ви полезни лекции, запознанства и положителни емоции. Разработчици на WordPress сайтове, плъгини и теми ще споделят своя опит, ще ви дадат полезни съвети и ще отговорят на въпроса какви са ключовите качества, които помагат в управлението на един сайт.

Вече 10 години WordCamp е световната конференция, на която се събира общността, заинтересована от най-популярната CMS платформа. Отделните държави правят свои собствени конференции, а в България тя се организира от 2010 година насам.

WordPress гурута като Марио Пешев, Емануел Благонич, Андреа ди Роко, Наталия Кирилова и Александър Кръстев са само малка част от лекторите, които ще можете да чуете. Конференцията също така дава възможност да създадете трайни бизнес контакти с хора от вашия бранш, с които един ден можете да реализирате най-проспериращия си WordPress сайт.

Хостинг компания ICN.Bg подкрепя събитието, защото вярва в нарастващата WordPress общност и създаването на креативни сайтове и интересни блогове. Ако все още нямате билет, то имате време да се включите в играта във фейсбук страницата им, в която трима от вас ще спечелят билети за събитието.

На мястото на събитието пък са приготвили страхотна изненада за един от феновете си, който ще посети щанда им на WordCamp. Обещават тя да ви хареса, а за да разберете каква е следете страницата им във фейсбук.

Конференцията ще се проведе на 22-ри и 23-ти октомври в кино Арена Младост София, а ICN.Bg ще ви очаква там.