Safe Startup – управлява автоматичното стартиране

Известен по-рано като Startup Guard, софтуерът Safe Startup има опростен, интуитивен интерфейс, който няма да затрудни и начинаещи потребители

Известен по-рано като Startup Guard, софтуерът Safe Startup има опростен, интуитивен интерфейс, който няма да затрудни и начинаещи потребители

Софтуерният инструмент Safe Startup позволява управление на програмите, които стартират автоматично заедно с операционната система.

С помощта на това приложение можете да забраните автоматичното стартиране на някои програми, за да ускорите зареждането на системата, както и да наблюдавате процеса на стартиране.

Известен по-рано като Startup Guard, софтуерът има опростен, интуитивен интерфейс, който няма да затрудни и начинаещи потребители. Чрез функцията за търсене и няколко филтъра, можете бързо да намерите и изследвате програми, които стартират автоматично. Приложението дава информация за техния размер, разработчик, тип на стартирането (автоматично, ръчно) и т.н.

Освен че ви позволява да забраните и разрешите отново автоматичното стартиране, Safe Startup дава възможност за добавяне на персонални коментари и въвеждане на условия за забрана на автоматичното стартиране чрез набор от параметри.

В допълнение, можете да зададете на Safe Startup да изпълнява периодични проверки на стартъп линковете, да уведомява за нови линкове, да игнорира системни услуги и др.

Даунлоуд: Safe Startup

Коментар