DeskRule Lite – намира бързо желаните файлове

Програмата DeskRule Lite има проста задача - да открива файлове с минимални усилия, като обикновено критерият за търсене е името на файла

Програмата DeskRule Lite има проста задача – да открива файлове с минимални усилия, като обикновено критерият за търсене е името на файла

DeskRule Lite се явява полезен инструмент, с помощта на който можете лесно и бързо да намерите файлове в компютъра по техните имена, тагове, съдържание, тип или дата на създаване.

Програмата не изисква допълнително конфигуриране, тъй като целта й е проста – да открива файлове с минимални усилия, като обикновено критерият за търсене е името на файла. Резултатът от търсенето е списък на файловете с подобни имена в главния прозорец.

Нещо повече, можете допълнително да отсеете резултата, като въведете подходящ филтър. Можете също така да сортирате файловете по датата на тяхната промяна. Предвидени са множество усъвършенствани филтри за допълнително прецизиране на резултата.

Така например, можете да търсите по специфични коментари, файлови разширения, автор, папка, таг, рейтинг и много други критерии, разделени в различни категории. Интерфейсът на програмата е лесен и интуитивен.

Даунлоуд: DeskRule Lite

Коментар