DLNRG PPS2400 – преносимо захранване за дома и къмпинга

Преносимата станция поддържа неотложни нужди като LED осветление и SOS светкавица

Кризата с електроснабдяването, породена от първия сняг, постави по-остро от всякога нуждата от резервно захранване, поне за няколко часа, докато аварията бъде отстранена (в благоприятния сценарий). Преносимите захранвания са практично решение в критични ситуации, а също така когато сме на излет или на къмпинг.

Достъпна като цена преносима захранваща станция предлага онлайн магазинът Cafago. Моделът DLNRG PPS2400 Portable Power Station струва само €88,29 и се доставя безплатно от европейски склад. Това устройство може да отговори на спешните нужди от осветление и захранване на уреди, лаптопи или други джаджи.

DLNRG PPS2400 разполага със 7 изходни порта за захранване на различни устройства

Какви са възможностите на преносимата станция? Нейната LiFePO4 батерия има параметри 240Wh 18,2V/75000mAh – в нормалния случай това е достатъчен капацитет за най-неотложните нужди от електричество у дома, или навън, когато сме на път, на къмпинг и в други сценарии.

DLNRG PPS2400 има 7 изходящи порта за захранване на различни устройства, включително два USB и два USB-C порта (PD25W и PD60W), един DC 12V/10A и един AC 230V, порт за запалване на цигара 12V/10A. От друга страна, станцията може да се зарежда с енергия по 4 начина: от контакт за променлив ток, слънчев панел, зареждане от порта за цигара в колата и PD порт (през USB -C).

DLNRG PPS2400 може да се зарежда по четири различни начина

Преносимата станция разполага с LCD екран, който ясно показва захранването и състоянието на портовете – включени/изключени. Освен това поддържа LED осветление на открито с висока яркост, а също така – SOS светкавица, която е практично решение при спешни спасителни повиквания.

DLNRG PPS2400 е добре обезопасена от различни въздействия. Вградените защити предотвратяват повреда от претоварване, прекомерен ток, прегряване или презареждане. Дори ако е повредена, станцията няма да се запали лесно, тъй като структурата ѝ е стабилно изградена.

DLNRG PPS2400 в типичен сценарий на използване – захранва мобилни устройства

Това е компактно захранващо устройство с размери 175х89х209 мм и тегло под 3 кг, тоест удобно е за пренасяне и съхранение. Моделът е подходящ както за домашна употреба, така и за пътувания на дълги разстояния и къмпинг на открито. В комплекта влизат станцията, захранващ адаптер и документация.

Можете да купите преносимото захранване тук: DLNRG PPS2400 Portable Power Station за €88,29 и безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни.

Коментар