TTWEN 2000W – преносимо захранване с голям капацитет

TTWEN 2000W e компактна и мощна станция за захранване на всевъзможни устройства

Да разполагаш с източник на енергия навсякъде и по всяко време е привилегия. За щастие, технологиите направиха тази привилегия широко достъпна за хората по света на приемлива цена. Преносимата станция, която разглеждаме тук, ще ви изненада приятно с характеристиките си.

Изходна мощност 2000 W и множество портове предлага преносимата електроцентрала TTWEN 2000W Portable Power Station – тя е налична за поръчки на цена с отстъпка €743,99 в глобалния онлайн магазин Cafago, с безплатна доставка от европейски склад. Станцията е идеална за захранване на широка гама от устройства, включително лаптопи, смартфони, таблети, камери, дронове, преносими хладилници и дори малки уреди като блендери и кафемашини.

TTWEN 2000W е идеална за дигиталните номади, които работят сред природата

С капацитет на батерията 2160Wh, това преносимо захранване може да е особено практично за ентусиасти, които често пребивават на открито и се нуждаят от надежден източник на енергия, за да поддържат устройствата си заредени, когато са изключени от мрежата.

TTWEN 2000W Portable Power Station може да се зарежда по различни начини, включително от слънчеви панели, контакти за променлив ток и зарядни устройства за кола. Зареждането от 400W слънчев панел отнема около 6 часа, докато от електрическата мрежа са достатъчни 2 часа, а от зарядно за кола – около 17 часа. LiFePO4 батерията запазва 80% от капацитета си след 2000 цикъла, по данни от производителя.

TTWEN 2000W разполага с разнообразни портове и информативен LCD дисплей

Преносимата захранваща станция е универсална и лесна за използване, независимо дали сте у дома, на къмпинг, на път или в пустинята. За удобство тя има прибираща се дръжка, подобно на куфар, а основното тяло е на колела, което я прави удобна за пренасяне и дърпане. Компактна и лека е, може да се държи и от двете страни при пренасяне.

TTWEN D5-2000 е проектирана за безопасно използване. Станцията предлага няколко функции за сигурност, включително защита от пренапрежение, защита от късо съединение и защита от превишен ток. Тези функции помагат да се предотврати повреда на станцията или свързаните устройства и гарантират безопасно използване.

TTWEN 2000W може да захранва и домашните уреди, когато токът прекъсне

Преносимата захранваща станция разполага с информативен дисплей, който показва всички важни параметри – състояние на батерията, входна и изходна мощност, активни портове, защити и др. Налични са множество изходи, вкл. няколко USB порта, AC изход  220V 60Hz/50Hz, изходи за зареждане на кола и за безжично зареждане 15W. Въобще, опциите за разнообразни и ще отговорят на нуждите от захранване у дома и навън.

Можете да купите преносимото захранване тук: TTWEN 2000W Portable Power Station – за €743,99 и безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни.

Коментар