DLNRG PD320 – преносимо захранване за всякакви нужди

С тази преносима захранваща станция ще си осигурите енергия за джаджите, където и да сте

Все по-актуални напоследък стават преносимите захранващи станции. Те ни дават желаната енергия на места, където няма достъп до електрическата мрежа – на къмпинг, парти, пътешествие или на хоби занимания като риболов, например. Представяме едно достъпно като цена решение за преносимо захранване.

Портативната захранваща станция DLNRG PD320 има много добри параметри за цената си от само €116,49 в глобалния онлайн магазин Cafago, който доставя продукта безплатно от европейски склад. Искате светлина, да заредите смартфона си или да поработите на лаптопа, докато сте далеч от електрическата мрежа? Тази станция ще ви свърши работа.

DLNRG PD320 има компактни размери и малко тегло, но и голям капацитет

Да видим нейните  характеристики. Устройството има компактни размери – 230х195х161 мм и малко тегло – около 3 кг, така че това е наистина една лесно преносима станция, която няма да ни затрудни при пътешествията. Същевременно тя има голям капацитет – вграден акумулаторен LiFePO4 захранващ блок 320Wh и максимална мощност 300W, което е достатъчно за различните малки нужди от енергия.

DLNRG PD320 предоставя множество изходни портове за захранване на устройства, по-точно 8 порта, включително 2хUSB, 2хUSB-C, 2хDC 12V/10A, 1хAC, 1хЗапалка за цигари. Както виждате, опциите са много и ще посрещнат всевъзможни нужди по време на пътешествия или аварийни ситуации.

Наличието на LED осветление и SOS аларма са доста практични опции

Предвидени са също различни възможности за зареждане на станцията. По-конкретно, има 4 метода за зареждане: чрез свързване към слънчев панел (такъв не е включен в комплекта), от стандартен AC адаптер, през USB PD порт или от зарядно устройство за кола.

Заслужава да се отбележи наличието на LED светлина с висока яркост, която е идеална за къмпинг, палатка или за парти на открито. Предвидена е също SOS светкавица, която е практично решение при спешни спасителни повиквания. Параметрите на DLNRG PD320 като захранване и включени/изключени портове се показват удобно и отчетливо на LCD дисплей.

Ще имате на разположение много портове за различни енергийни нужди

Станцията е проектирана с технологии за защита и безопасност, които предотвратяват повреди, причинени от претоварване, превишен ток, прегряване и прекомерно зареждане. Производителят уверява, че захранващата станция не се запалва лесно, дори ако е повредена.

DLNRG PD320 има широко приложение. Станцията може да осигури достатъчно енергия за скромните нужди на крайни потребители, които ползват всевъзможни устройства – смартфони, таблети, лаптопи, дронове и камери, а също и за осветление, вентилатори или други малки електрически уреди.

DLNRG PD320 може да се зарежда по 4 различни начина

Можете да купите преносимото захранване тук: DLNRG PD320 Portable Power Station – на цена от €116,49 и безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни. Комплектът включва станцията, захранващ адаптер и документация.

Коментар