Philips Evnia 32M2C5500W – красив и бърз монитор за игри

32-инчовият монитор на Philips поддържа резолюция Quad HD 2560×1440 пиксела
(снимка: Philips)

Новото попълнение в гамата геймърски монитори Evnia е моделът Philips Evnia 32M2C5500W, проектиран да осигури скорост, всеобхватност и комфорт за феновете на игрите. Мониторът впечатлява и с красивия си, стилен дизайн.

Philips Evnia 32M2C5500W предлага на практика всичко, от което днешните геймъри се нуждаят за върхово изживяване от своите приключения на екрана. VA дисплеят с 1000R извивка предоставя красиви изображения, съчетани с комфорта на широките зрителни ъгли и приятното усещане за потапяне в действието.

Забележителни графики

Quad HD 2560×1440 резолюцията гарантира ясни и богати на цветове (92% DCI-P3 покритие) изображения, докато сертификацията DisplayHDR 400 повишава още повече визуалната производителност на монитора с по-дълбоки и по-реалистични детайли.

В допълнение към забележителните графики, Philips Evnia 32M2C5500W осигурява скоростта и прецизността, изисквани от игрите последно поколение, без пропускане дори и на един кадър.

Новият Evnia 32M2C5500W впечатлява с красивия си, стилен дизайн
(снимка: Philips)

Ултра-бързата честота на опресняване от 240 Hz, съчетана с малкото входно закъснение, FreeSync Premium Pro и 0,5 милисекунди време за реакция на движеща се картина (MPRT: Motion Picture Response Time), означава, че дори най-напрегнатият екшън и високо-адреналинови приключения винаги ще бъдат плавни, бързи и без накъсвания от забавяне, замъглени изображения или трептене.

Ергономични функции

И тъй като всяка игра трябва да бъде удоволствие както за ума, така и за тялото, Philips Evnia 32M2C5500W е оборудван с голямо разнообразие от функции, предназначени специално за комфорта, удобството и физическото здраве на геймърите.

Такива функции са EasySelect за лесно превключване между екранните менюта, режимът LowBlue и Flicker-Free технологията, благодарение на които геймърите няма да усещат напрежение в очите.

Играчите могат да се възползват и от възможностите на компактната ергономична стойка за регулиране на височината, наклона и завъртането на монитора, за да си осигурят часове комфортен гейминг.

Ергономичната стойка позволява регулиране на височината, наклона и завъртането 
(снимка: Philips)

Philips Evnia 32M2C5500W – основни характеристики:

  • 1000R извит дисплей за завладяващи игри
  • Fast VA панел с Quad HD резолюция за ясни изображения и широки зрителни ъгли
  • 240 Hz честота на опресняване за отлична производителност при високи скорости
  • Регулируема по височина, въртяща се стойка за по-голям комфорт
  • USB-хъб свързаност за повече удобство и гъвкавост

Наличност и цена

Новият геймърски монитор Philips Evnia 32M2C5500W е наличен в търговската мрежа у нас от средата на ноември на цена 978 лв. с ДДС.

Коментар