Flashfish P66 7 – преносимо захранване за дома и къмпинга

Тази компакта станция на достъпна цена е перфектна за резервно аварийно захранване

Искате енергийна независимост в критични моменти у дома или когато сте сред природата? Има решение за това и то се нарича преносима захранваща станция. Тя е компактна и многофункционална, а цената няма да ви разори. Ето за какво устройство става въпрос.  

Преносимата електростанция Flashfish P66 Portable Power Station е перфектна за аварийно резервно захранване вкъщи, когато сме на къмпинг или на вилата. Станцията се предлага сега изгодно само за €153,45 (обявената отстъпка е 71%) в глобалния онлайн магазин Cafago, с безплатна доставка от европейски склад.

Възможността да зареждане на станцията от слънчев панел е особено ценна

Устройството има литиево-йонна батерия с голям капацитет 78000mAh/288Wh, който е достатъчен да удовлетвори различни нужди от захранване. С 260W непрекъсната мощност и 500W пикова изходна мощност, станцията е подходяща за захранване на множество устройства, вкл. лаптопи, смартфони и други мобилни джаджи, както и на прецизно и медицинско оборудване.

Flashfish P66 разполага с множество портове, по-точно: 2хDC, 3хUSB, 1хAC изход, 1хType-C изход и 1 изход за запалка, за да захраните с нея всевъзможни устройства, когато нямате достъп до електрическата мрежа.

Станцията разполага с множество изходи за захранване на устройства

Портативната захранваща станция предлага три начина за зареждане – от стандартната електрическа мрежа, чрез свързване към слънчев панел (такъв не е включен в комплекта) или от зарядно за кола. Тоест, имате гъвкавост, като особено ценно е зареждането от слънчев панел, което обещава желаната автономност, когато сте на вилата или на къмпинг.

Flashfish P66 е добре обезопасено устройство, с множество защити, включително претоварване, превишен ток, прегряване и прекомерно зареждане, целта на които е да предпазят станцията от повреди.

Можете да зареждате преносимата станция по три начина

Това преносимо устройство е удобно за контрол и управление. Разполага с LCD дисплей, който дава точни показания- за нивото на мощността на батерията/входяща мощност за зареждане/AC изход/DC изход. Удобната дръжка за носене се прибира, когато не се използва, за да спести място.

Като цяло, дизайнът е лек и компактен, за лесно пренасяне и използване. Flashfish P66 има размери 21×14,5×15,5 см, тежи само 3,2 кг и работи при температури от -10℃ до 45℃. Комплектът включва преносимата станция, AC захранващ адаптер, адаптер за запалка, кабел за зарядно за кола и документация.

Типично приложение на преносимата станция – захранва мобилен компютър

Можете да купите преносимата станция тук: Flashfish P66 Portable Power Station – за €153,45 (обявена е отстъпка 71%), с безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни.

Коментар