DaranEner NEO2000 – преносима захранваща станция за всякакви нужди

Захранващата станция DaranEner NEO2000 осигурява електричество за всякакви нужди

Енергийната независимост е мечта на всеки на фона на нарастващите цени на тока, от една страна, и нуждата от електричество, където и да се намираме – било то за работа с лаптопа, за осветление или развлечения. Затова не е изненадващо, че напоследък стават все по-актуални преносимите захранващи станции. Тук ще ви представим едно устройство от тази категория.

С огромен капацитет, множество портове, бързо зареждане и UPS функция – такава е преносимата захранваща станция DaranEner NEO2000 Portable Power Station, която се предлага в момента на атрактивна цена от €788 с код за отстъпка RGKSC3 в глобалния онлайн магазин Cafago и безплатна доставка от европейски склад.

DaranEner NEO2000 се зарежда сравнително бързо от електрическата мрежа

И така, капацитетът на тази преносима станция е 2073,6 Wh, което означава, че тя ще задоволи всякакви нужди от електричество и може дори да захранва няколко устройства едновременно – например телевизор, лаптоп и др., а също така да осигури осветление. При някои сценарии станцията може да се използва за захранване и на работни инструменти.

DaranEner NEO2000 използва LiFePO4 батерия, която се зарежда доста бързо – само за за 1,8 часа от електрическата мрежа. Същевременно, в зависимост от приложението, осигурява мощност за над 40 часа – например, когато захранва лаптоп. Станцията може да се зареди и от соларен панел, като за целта е предвиден специален порт.

DaranEner NEO2000 разполага с множество входни и изходни портове

Преносимата захранваща станция е оборудвана с множество портове – AC контакти (1 входен и 3 изходни), четири USB-A (QC3.0) и два USB-C (PD/QC3.0), порт за запалка, четири изходни DC порта, 1 входен XT60 (соларен интерфейс) и 15W безжично зарядно устройство. Последното означава, че можете просто да поставите смартфона си върху станцията и тя ще го зареди. Това изобилие от опции прави уреда подходящ за най-различни сценарии на използване – както у дома, така и на открито, като е особено практична за къмпинг.

Важна характеристика на DaranEner NEO2000 е UPS функцията, тоест можете да ползвате станцията по класическия начин като резервно захранване на устройства – например компютри, в случай, че по някаква причина отпадне основното захранване от електрическата мрежа. 

DaranEner NEO2000 може да захранва няколко устройства едновременно

Станцията използва двупосочна инверторна технология, има пикова мощност 3000 W и изходно напрежение 220-240V. Разполага с LCD панел, който показва входната и изходната мощност, грешки, температура на клетките и други параметри, например индикатор за безжично зареждане. 

В комплекта освен станцията влизат още соларен кабел MC4-XT60, USB-C към USB-C кабел, AC кабел за зареждане, гаранционна карта и ръководство за потребителя. DaranEner NEO2000 работи в температурния диапазон от -20 до 45℃ и има размери 40,5×33,9×26,0 см. 

Тази захранваща станция е идеална за използване в кемпери

Можете да купите преносимата станция тук: DaranEner NEO2000 Portable Power Station – за €788 с код за отстъпка RGKSC3 и безплатна доставка от европейски склад.

Коментари по темата: „DaranEner NEO2000 – преносима захранваща станция за всякакви нужди”

добавете коментар...

  1. Diko

    Само че има само 500 зареждания на батерията

Коментар