DaranEner NEO300 – преносимо захранване 268,8Wh

Компактна и лека, преносимата станция DaranEner NEO300 е надежден източник на енергия

Преносимите захранващи станции стават все по-популярни като гъвкаво решение за посрещане на нуждите от електрическа енергия в най-различни ситуации – като резервно захранване у дома, когато сме на вилата или на пикник.

Преносимото захранване DaranEner NEO300 Portable Power Station с капацитет 268,8Wh се предлага доста изгодно сега – само за €129,99 (обявената отстъпка e 61%) в глобалния онлайн магазин Cafago, с безплатна доставка от европейски склад.

DaranEner NEO300 разполага с множество портове за свързване на устройства

Този практичен уред може да се използва за захранване на всевъзможни устройства – компютри, телефони и различни уреди, а също и за осветление. А цената, както видяхме, е изключително достъпна. Важно е да подчертаем, че станцията може да се зарежда както от електрическата мрежа, така и от слънчев панел. Накратко, практично решение за свързаност и енергия за дълъг период от време.

DaranEner NEO300 е оборудван с издръжлива LiFePO4 батерия 3,2V 21Ah, която се явява надеждно и дълготрайно решение за съхранение на енергия по време на къмпингуване, пътуване или просто като резервен източник на енергия. Зареждането ѝ до пълния капацитет отнема около 4 часа.

DaranEner NEO300 може да захранва широк спектър от джаджи и уреди, които ползваме

С тази преносима станция можете да захранване всичко. Моделът разполага с 8 порта, вкл. AC изход/вход, гнездо за кола, 2хQC3.0 USB-A, Type-C PD 60W, DC захранване и AC захранване. Можете да свържете към станцията смартфон, таблет, лаптоп, камера, осветление и различни уреди. На практика това е универсален източник на захранване за всякакви нужди.

Освен това DaranEner NEO300 е лесна за пренасяне станция – има компактен и лек дизайн, с размери 26x18x16 cm. Можете да носите слънчевия генератор навсякъде със себе си, за да имате винаги енергия за работните и развлекателни устройства.

Типично приложение на DaranEner NEO300 – захранва смартфон и таблет

Генераторът е удобен за управление. Разполага с LED дисплей, който показва текущия статус на станцията – батерия, активни портове и др. Батерията е издръжлива, като запазва 80% от капацитета си след 2000 цикъла, по данни от производителя. Предвидени са и защити срещу късо съединение и претоварване.

DaranEner NEO300 се доставя в комплект с няколко кабела, включително USB-C към USB-C, кабел за соларно зарядно MC4-DC5521 и кабел за зарядно за запалка за кола. Ще намерите също адаптер за зареждане от мрежата и документация – ръководство за потребителя и документация.

В комплекта на DaranEner NEO300 са включени няколко кабела, адаптер и документация

Можете да купите станцията тук: DaranEner NEO300 Portable Power Station – за  €129,99 (обявената отстъпка е 61%) в глобалния онлайн магазин Cafago, с безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни.

Коментар