Излиза ултрамобилен Lifebook U7x7 за бизнеса

Новите лаптопи на Fujitsu идват с екрани от 12,5 до 15,6 инча

Новите лаптопи на Fujitsu идват с екрани от 12,5 до 15,6 инча

Fujitsu въвежда ново семейство свръхмобилни преносими компютри от типа ноутбук, предназначени за нуждите на професионалисти от бизнес средите както в офиса, така и в движение.

Семейството Lifebook U7x7 включва три нови леки лаптопа с различни размери – от ултрамобилен с 12,5-инчов екран, през 14-инчов до 15,6-инчов ноутбук, съобщиха от компанията.

С дебелина едва 19 мм и тежащ само 1,3 кг, новият 12,5-инчов Lifebook U727 е първият свръхмобилен ноутбук на Fujitsu. Тънкият му дизайн се споделя и от 14-инчовия Lifebook U747, както и от най-големия модел в новата серия – 15,6-инчовия Lifebook U757.

Fujitsu набляга на удобството с избор на класически или USB тип-C порт репликатор, като така улеснява потребителите на споделени бюра да се скачват на всяко работно място. Благодарение на пълноразмерните интерфейси за мрежа и дисплеи, потребителите си спестяват носенето на чанта с кабели и адаптери.

Ноутбуците Lifebook U7x7 са лесни за управление, тъй като използват едни и същи BIOS имидж, дънна платка и компоненти, които опростяват работата на ИТ отделите и спомагат за намаляване на разходите през целия експлоатационен живот.

Моделите от новата серия идват със защита на данните срещу кражба или неоторизиран достъп. Предвидени са усъвършенствани функции за сигурност, вкл. интегриран четец на смарт карти и TPM 2.0. Опционният сензор за сканиране на вените на дланта използва технология Fujitsu PalmSecure за идентификация на потребителя без пароли и може да се прилага едновременно с други методи за идентификация.

Многобройни допълнителни характеристики подобряват цялостната работа с Lifebook U7x7, като например ергономични, антирефлексни HD или, по желание, напълно HD/FHD сензорни дисплеи, подсилени панти на екрана и магнезиев корпус от висок клас за по-голяма издръжливост.

Коментар