Геймърски монитор на AOC опреснява с честота 240Hz

Моделът AGON AG251FZ изобилства от уникални геймърски функции

Моделът AGON AG251FZ изобилства от уникални геймърски функции

AOC обяви най-бързия си премиум монитор с TN панел – AGON AG251FZ. 25-инчовият модел за топ геймъри и състезатели по електронни спортове има честота на опресняване от 240 Hz и време за реакция само 1 милисекунда.

С подобни характеристики, AGON AG251FZ постига естествени движения в бързи игри и плавен геймплей без замазване. Технология Adaptive Sync се грижи за синхронизирането между дисплея и компютъра, а накъсването и насичането остават в историята, посочиха от AOC.

За постигане на комфортна поза на потребителя се грижи ергономичната стойка Ergo Dial, която предлага няколко начина за регулиране на позицията на монитора, вкл. настройка по височина със скала за маркиране на предпочитаната конфигурация.

Мониторът може също да бъде накланян и обръщан от пейзажен в портретен режим. Стойката има и дръжка, която помага за лесно носене на монитора – например за LAN партита или при приятели.

При продължителни геймърски сесии очите на играча са защитени от няколко технологии: Flicker-free намалява трептенето до минимум, а режимът Low Blue редуцира вредната синя светлина, като осигурява достатъчно количество от нея за точно цветово възпроизвеждане.

Този 25-инчов дисплей изобилства от уникални геймърски функции като Low Input Lag режим, който отговаря за моменталното изпълнение на командите и Shadow Control за осветяване на тъмни зони, без това да влияе на останалата част от екрана.

В допълнение, блокът с клавиши QuickSwitch позволява на играчите бързо да превключват между наборите с настройки, предвидени за FPS, съсстезателни или RTS игри.

AGON AG251FZ се очаква в магазините през януари 2017 г. на препоръчителна крайна цена от 999 лв.с ДДС, съобщиха от AOC.

Коментари по темата: „Геймърски монитор на AOC опреснява с честота 240Hz”

добавете коментар...

  1. :о)

    Българина обича игри, но не го питай за 999 лева за монитор.
    🙂

Коментар