Surface Book привличал потребители на MacBook Pro

Surface Book се възприема много добре от професионалистите, според Microsoft

Surface Book се възприема много добре от професионалистите, твърди Microsoft

Разочаровани потребители на MacBook Pro преминават към Surface Book, твърди Microsoft в блога на Windows.

Миналия месец, ноември, са регистрирани рекордни продажби на устройствата от линията Surface. Освен това Microsoft информира, че все повече потребители на MacBook Pro преминават към Surface Book.

Това се обяснява от компанията с разочарованието на професионалистите от новите модели ноутбуци MacBook Pro, в частност, както и с успеха на специалната програма за парично стимулиране на прехода.

Днес от Mac на Surface преминават повече хора от когато и да било, а програмата „trade-in” за притежателите на MacBook се оказа много успешна, посочват от Microsoft.

Според компанията, хората са едновременно възхитени от иновациите в Surface и разочаровани от новите MacBook Pro, особено професионалистите. Това е видно, по думите на Microsoft, и от появяващите се всеки ден нови обзори в медиите, които препоръчват Surface вместо MacBook. „Това значи, че ние си вършим добре своята работа”, казват от компанията.

Статистиката за продажбите обаче сочи, че в първите пет дни, откакто излезе на пазара, новият MacBook Pro е донесъл 4 пъти повече приходи на Apple, отколкото Surface Book за цяла година на Microsoft.

Коментари по темата: „Surface Book привличал потребители на MacBook Pro”

добавете коментар...

  1. Изненадан

    И тук всъщност виждаме каква е новината… “http://www.forbes.com/sites/markrogowsky/2016/12/13/beneath-the-surface-digging-into-microsofts-claims-about-momentum-and-the-mac/#675c27ec1d28”

Коментар