Xerox България предлага свободно отпечатване на снимки по време на „Фотоваканция” 2006 – Приморско

30/08/2006 – New Moment PR
Xerox България предоставя възможност за свободно отпечатване на снимки по време на „Фотоваканция” 2006 – Приморско
В рамките на най-голямото международно фотографско събитие в България „Фотоваканция” 2006 (2-10 септември т.г., Ваканционен клуб Приморско, ММЦ), Xerox България, в качеството си на патньор, ще предостави възможност на акредитираните участници да отпечатват своите фотографии на една от последните цветни дигитални машини на Xerox.
Наред с това, професионален консултант от компанията ще отговаря на въпроси, свързани с обработката и печата на дигитални изображения. В дните  на „Фотоваканция” Xerox България организира и специални семинари по темата – "Цвят и подготовка на фотографии за печат".
Фотографите ще могат да използват на място възможностите на  Xerox DocuColor 250 – последният модел производствена дигитална цветна машина на Xerox, която възпроизвежда бързо висококачествена и реална картина. Xerox DocuColor 250 е подходяща за цифрово отпечатване на рекламни материали в големи тиражи, както и на дигитални фотографии, на конкурентна цена,  в повече от 80 обекта в цялата страна.
Параметрите, при които работи, са:
·           максимален размер на хартията 330Х480 mm;
·           максимално тегло на медията 300 gsm;
·           128 лазерни лъча (по 32 за всеки цвят) – позволяват постигане на физическа резолюция от 2400/2400dpi при запазване на високата скорост на отпечатване;
·           високопроизводителен мрежов контролер с вградени функции за управление на цвета;
·           самостоятелна възможност за цветово калибриране.
·           постоянни цветове в дълги тиражи.

Коментар