Гейминг продуките на Acer от CES 2017 идват до дни у нас

Ноутбукът Predator 21X ще дебютира пред българска аудитория на 14 януари

Ноутбукът Predator 21X ще дебютира пред българска аудитория на 14 януари

Дни след премиерата си на СES 2017 в Лас Вегас, новите гейминг продукти на Acer ще дебютират и пред българска аудитория, съобщиха от компанията.

На 14-ти януари Acer организира епично гейминг събитие с участие на професионалистите от BPro, избрани CS:GO фенове и медии. За пръв път у нас компанията ще покаже новите си попълнения в гамата продукти, насочени към геймъри.

Ноутбуците Predator 21X, V Nitro, Aspire VX 15, както и геймърският настолен компютър Aspire GX и мониторът Predator Z271T с революционна технология за проследяване на погледа ще са на разположение на любопитните само броени дни след официалното им представяне в Лас Вегас.

Същевременно Acer ще осигури гейминг арена за разгорещена CS:GO битка, озаглавена Beat the Pro, в която ще премерят сили професионалистите от BPro и фенове на играта, специално селектирани в кастинг през декември.

„През 2016-та година Acer затвърди позициите си на гейминг фронта с мощната и многократно награждавана геймърска линия Predator, а сега добавяме нови бойни попълнения от геймърски лаптопи, настолни компютри и монитори,“ сподели Данаил Вълков, генерален мениджър на Acer България.

По неговите думи, новите машини „осигуряват изключително изживяване в гейминга, благодарение на най-добрите технологии и иновации. Съвместими с виртуална реалност (VR ready), машините прекрачват ограничението на съвременното компютърно изживяване, позволявайки на геймърите избор къде и как да играят“.

Предстоят промени на геймърския хоризонт в България, заявиха още от компанията. 

Коментари по темата: „Гейминг продуките на Acer от CES 2017 идват до дни у нас”

добавете коментар...

  1. pro

    Колорифер на цената от $9000. В тоя студ, чак се замечтах, eх… 😀

Коментар