OLED телевизор на LG е дебел само 2,57 мм

Тънкият 2,7 мм телевизор LG Signature OLED TV W се закрепя към стената чрез магнити

Тънкият 2,7 мм телевизор LG Signature OLED TV W се закрепя към стената чрез магнити

Рекордно тънък OLED телевизор видяха посетителите на изложението за потребителска електроника CES 2017 в Лас Вегас тази седмица. Моделът LG Signature OLED TV W е дебел само 2,57 мм.

По-рано, през май 2015 г., LG показа прототип на бъдещия телевизор с дебелина 0,97 мм, но комерсиалният вариант, демонстриран на CES 2017, се оказа не толкова тънък. Моделът с дебелина 2,57 мм се прикрепя на стената с помощта на магнити.

Линията телевизори с органични светодиоди LG Signature OLED TV W включва два модела с диагонал на екрана съответно 65 и 77 инча и резолюция 3840×2160 пиксела.

LG Signature OLED TV W е свързан с тънък кабел към блок с аудио и интерфейси

LG Signature OLED TV W е свързан с тънък кабел към блок с електроника, аудио и интерфейси

Управляващата електроника и интерфейсите са изнесени в отделен блок, който включва аудиосистема с поддръжка на технология Dolby Atmos. Блокът има четири порта HDMI и три USB, оптични и други интерфейси, като се свързва към телевизора с тънък кабел.

LG все още не е обявила сроковете за пускане на пазара и цената на новите ултратънки OLED телевизори. Компанията се конкурира за доминация в бъдещите телевизори със Samsung, която залага на технология с квантови точки (QD).

Коментари по темата: „OLED телевизор на LG е дебел само 2,57 мм”

добавете коментар...

  1. Anonymous

    oled || QD ?

Коментар