Англичанин зае поста изпълнителен директор на Naviteq

 

Тим Бюсере е новият изпълнителен директор на компанията Ес Би Груп ЕАД, известна с GPS услугите под търговската марка Naviteq.

В досегашната си кариера Бюсере е бил изпълнителен директор на Мобиком, където се прехвърля да работи от Cable&Wireless. След това той заема ръководна позиция в продуктовия мениджмънт на БТК, където работи до скоро.
“GPS навигацията и електронната карта предоставят големи възможности и перспективи за бизнеса”, каза Тим Бюсере във връзка с новото си предизвикателство в Naviteq.
Той е англичанин, но още в детска възраст заминава със семейството си за Ямайка, където завършва Campion College в Кингстън. Завръща се в Обединеното Кралство, за да продължи образованието си в Royal Naval Engineering College.
След това завършва университета в Манчестър, от където получава степен магистър по Science and Technology Policy и по бизнес администрация.
Женен за българка, Тим твърди, че се чувства чудесно в страната ни. Негови хобита са ветроходството, тенисът, музиката и крикета.
Под търговската марка Naviteq фирма Ес Би Груп ЕАД доставя продукти и услуги, свързани с прецизно определяне на местоположение. Компанията предлага още пълна електронна карта на България, както и специализиран и потребителски софтуер, съвместим с GPS устройствата на повечето от водещите производители.

Коментар