“Mellon Bulgaria” обяви сътрудничество с “Euronet”

“Mellon Bulgaria“ ЕАД, част от „Mellon Group of Companies“ и водещ доставчик на услуги с добавена стойност и съвременни технологични решения за финансови институции и други големи организации в България, обяви днес своето сътрудничество с „Euronet Bulgaria“. Подписаното между двете фирми споразумение обхваща доставката на терминални устройства „Diebold“, инсталирането на които вече е започнало. Тази поръчка отбелязва началото на действието на първата мрежа с терминални устройства АТМ (банкомати) на „Euronet Bulgaria“ в страната.
По-конкретно, „Euronet Bulgaria“ достави най-модерните терминални устройства АТМ от серията „Opteva“ на „Diebold“, добре известни със своите съвременни технологични характеристики и лекота на ползване. Банкоматите „Opteva“ са проектирани така, че да предлагат по-голямо удобство на клиентите, по-висока степен на сигурност и възможности за комплексни услуги. „Euronet“ е твърдо решена да предоставя всестранни услуги по опериране и управление на АТМ, а с банкоматите „Opteva“ на „Diebold“ фирмата „Mellon Bulgaria“ ни помага да изградим нашата мрежа в България, базирана на едно предложение с висока стойност, което ще ни даде възможност да разширим гамата от услуги, които предлагаме на нашите клиенти, за тяхно удобство, с по-малко разходи, в условия на ефикасност и непрекъснатост на операциите“, казва г-н Игор  Яковлевич – Мениджър за страната в „Euronet Bulgaria“.
Mellon“ е партньор на „Diebold“ вече почти 10 години, като през този период има доставени над 1 500 устройства в целия балкански регион. Предлагането ни е обогатено с широка гама от услуги с добавена стойност, включително локализация, инсталиране, техническа помощ и сервизна поддръжка, което прави серията „Opteva“ дори още по-лесна за поддръжка. Ние сме много доволни, че „Euronet“ избра „Mellon Bulgaria“ и серията „Opteva“ за лансирането на своите услуги в България, и сме твърдо решени да ги подкрепяме винаги, когато се нуждаят от нас.“, коментира г-н Константинос Спиропулос, изпълнителен директор на „Mellon Bulgaria“ ЕАД.
Серията банкомати „Opteva“ бе внедрена успешно на българския пазар от „Mellon Bulgaria“ още през 2003 г. и бе избрана от редица български и чуждестранни банки като „BNPParibas, EFGEurobank Bulgaria, Piraeus, Tokuda, UniCredit Bulbank.

Коментар