Apple планира 3 нови таблета тази година

Apple ще пусне тази година три нови iPad с диагонали 9,7, 10,5 и 12,9 инча

Apple ще пусне тази година три нови iPad устройства с диагонали 9,7, 10,5 и 12,9 инча

Феновете на Apple могат да очакват три нови таблета с бранда на компанията през настоящата година, според източници от тайванската индустрия.

По-конкретно, Apple ще пусне 9,7-инчов iPad на по-достъпна цена, модел с 10,5-инчов екран и подобрен 12,9-инчов iPad Pro, твърди digitimes.com, позовавайки се на доставчици на компоненти.

Очаква се 9,7-инчовият модел да влезе в серийно производство през първото тримесечие на годината, а останалите два таблета – през второто. Вероятно тези устройства няма да бъдат обявени и пуснати на пазара по-рано от втората половина на 2017 г.

Apple разглежда 10,5-инчовия iPad като заместник на линията от 9,7-инчови таблети. Компанията ще позиционира новия 9,7-инчов модел като устройство от начално ниво за сектора на образованието.

Твърди се, че 10,5-инчовият iPad, както и обновеният 12,9-инчов iPad Pro  ще разчитат на процесор A10X. Тези устройства ще използват компоненти от основните доставчици на Apple, докато за евтиния модел компанията ще прибегне до части от други производители.

Коментари по темата: „Apple планира 3 нови таблета тази година”

добавете коментар...

  1. баламите нямат свършек

    mediatek c лепенка на ябълка c цена на порше.

  2. samsung

    докато за евтиния модел компанията ще прибегне до части от други производители.

    mediatek c лепенка на ябълка

Коментар