Безплатен факс дава БТК на бизнес клиентите си

Факс апарат ще получават всички бизнес клиенти на БТК, които изберат някой от абонаментните планове БТК Офис и пакет за високоскоростен достъп до интернет през ADSL. Офертата започва да се предлага от днес и ще бъде валидна до края на октомври, съобщиха от компанията.
Офис пакетите на БТК включват от 300 до 4000 минути за градски и междуградски разговори на месец в мрежата на телекома. Клиентите получават и 10% отстъпка от международните разговори към една дестинация по техен избор.
ADSL пакетите, които БТК Груп предлага за бизнес клиенти, са два – със скорости от 6 и 12 мегабита. Стартовият пакет за бизнес потребители се предлага за 45.00 лв. на месец. За още 30 лева скоростта на пакета скача двойно.
Бизнес офертите се предлагат с възможност клиентите да ползват собствено уеб пространство и електронна поща и да покрият нуждата от връзка с интернет на целия си офис. Всички бизнес пакети предлагат БТК ADSL Wi-Fi мрежа без допълнително заплащане, статичен IP-адрес, до 40 електронни пощенски кутии, безплатен домейн и др.
25% отстъпка от всеки месечен абонамент за срока на договора, независимо кой ADSL MEGABIZ пакет са избрали, получават компаниите, които заявят 10 и повече SIM карти на бизнес абонаментните планове на vivatel. В момента тези планове включват до 600 минути към всички мрежи или двойно повече – 1200 за мрежите на vivatel и БТК.
Ако пък бизнесът има нужда от високоскоростен мобилен интернет, покупката на ADSL MEGABIZ пакет през септември му осигурява 50% отстъпка от месечния абонамент за vivatel traffic. Така срещу 18 лв. на месец клиентите получават интернет достъп чрез мрежата на vivatel.

Коментар