Secure Browser – сигурно сърфиране в интернет

Secure Browser проверява посещаваните URL адреси за фишинг и малуер

Secure Browser проверява посещаваните URL адреси за фишинг и малуер

Secure Browser представлява Chromium-базиран браузър за безопасно сърфиране в предпочитани сайтове, който защитава неприкосновеността на потребителя, благодарение на интегрираните си функции за сигурност.

Браузърт има същия интерфейс като Chromium. Можете да сърфирате в множество сайтове, като ги отваряте в табове и запомняте най-важните от тях като отметки (bookmarks).

В допълнение към стандартните функции, Safer Browser включва и някои допълнителни помощни средства и разширения. По-конкретно, с тях можете да блокирате избрани елементи от уеб страницата. Разширенията могат да се забраняват и деинсталират лесно, ако вредят на производителността.

Силата на Secure Browser е в отделния Security Center, където потребителят може да разреши или забрани различни функции, например HTTPS криптирането или характеристиката Do Not Track.

Браузърът гарантира, че посещаваните URL адреси са проверени за фишинг и малуер. Вградено е и специализирано решение, което възпрепятства вируси и други заплахи да проникнат в компютъра по време на сърфиране.

Даунлоуд: Secure Browser

Коментар