Youtube Media Player – сваля и организира видео клипове

Интерфейсът на Youtube Media Player прави приложението лесно за използване и от начинаещи потребители

Интерфейсът на Youtube Media Player прави приложението лесно за използване и от начинаещи потребители

Приложението Youtube Media Player позволява гледане, сваляне и органиразане на видео клипове от портала Youtubе. Може да ползва с лекота и от начинаещи потребители.

Търсенето на съдържание е максимално улеснено – чрез въвеждане на ключови думи в полето Search, в резултат на което програмата показва списък със свързани заглавия, удобен за навигация.

Нещо повече, можете да създадете списък с любимите видеа, като кликвате на съответната иконка към всяко видео. Налични са и множество други контроли – например за търсене на подобни клипове и споделяне в социалните мрежи.

Когато откриете и прегледате желания клип, можете лесно да го свалите чрез бутона download. В центъра Downloads са подредени всички чакащи за изпълнение процеси, приключилите задачи и прекратените такива.

В секцията Settings можете да посочите изходната директория, в която да се съхраняват свалените видеа, както и да зададете колко клипа да се показват на една страница. Приложението позволява също сваляне на клиповете винаги с най-високо качество, както и произволно изпълнение на плейлистата.

Най-накрая, можете за зададете предпочитания плейър за възпроизвеждане на видеата – Windows Media Player или вградения YouTube плейър.

Даунлоуд: Youtube Media Player

Коментар