Мулти-GPU мощ за геймърите в Sniper Elite 4

Във виртуалния свят на Sniper Elite 4 геймърите могат да се разчитат на мулти-GPU мащабируемост

Нова версия на популярна игра Sniper Elite от Rebellion е специално настроена за архитектурите Graphics Core Next (CGN) и Polaris на AMD, благодарение на което геймърите получават изключително висока производителност в конфигурации с няколко графични карти.

Във виртуалния свят на Sniper Elite 4, където плавната картина на геймплея е дело на живот и смърт, PC играчите могат да се възползват от 100% мулти-GPU мащабируемост с картата Radeon RX 480 при резолюция 1440p, съобщава блогът на AMD.

Radeon графиката подържа разширени DirectX 12 характеристики като асинхронни шейдъри в GCN и Polaris архитектурите на AMD, които подават команди, без да изчакват завършването на други задачи. Това води до сериозно подобрена GPU ефективност, която вдига графичната производителност и осигурява постоянно висока кадрова скорост.

В допълнение, работата с мулти-GPU е наново разработена за DirectX 12, с по-голямо използване на всеки графичен процесор в конфигурациите с няколко карти, уточниха от AMD.

Коментари по темата: „Мулти-GPU мощ за геймърите в Sniper Elite 4”

добавете коментар...

  1. бач кико

    димек купуайти нови ПСУ-та и 2-3-4-5 видео карти… уж за това прайм нови поколения за ‘по-ниска’ консумация, а пък накрая .. ” Купете си минимум 2 видео карти ” !

Коментар