Ново поколение Galaxy A идва на пазара у нас

Новите смартфони Galaxa A се отличават с метален корпус и 3D стъклен заден панел

Samsung пуска на пазара у нас новите си смартфони Galaxy A3 и Galaxy А5. Това са устройства със стилен дизайн, подобрени камери и IP68 сертификат за устойчивост на вода и прах.

Новите модели от серия A са налични в големите търговски вериги и в мрежите на трите мобилни оператора, като се предлагат в три цвята − Black Sky, Gold Sand и Peach Cloud, съобщиха от Samsung при представяне на устройствата днес в София.

Серията Galaxy A е насочена към потребители, които търсят практичност, но искат да поддържат и личен стил, заяви Кирил Николов, ръководител „Мобилна дивизия“ към Samsung България.

Основната и предната камера на Galaxy A използват прогресивна технология на заснемане, със супер точен автофокус, ярки и ясни снимки, дори при условия на ниска осветеност, посочиха от Samsung.

Докосвайки екрана на произволно място, потребителят може да си направи селфи снимка с висока резолюция. Дисплеят пък влиза в ролята на предна светкавица за по-светли изображения.

Серията Galaxy A е насочена към потребители, които търсят практичност, но искат да поддържат и личен стил

Камерата на Galaxy A предлага и лесен потребителски интерфейс, с бърза смяна на режимите и филтрите, които добавят различни ефекти към снимките. Устройствата разполагат и със специални режими, като Beauty Mode за снимки при най-добрата възможна светлина и Food Mode, който позволява оптимизиране и подобряване на цвета и контраста на избрани кадри.

Новите смартфони се отличават с метален корпус и 3D стъклен заден панел. Galaxy A3 има 4,7-инчов HD Super AMOLED дисплей, а Galaxy А5 предлага 5,2-инчов FHD Super AMOLED екран.

Някои от най-популярните функции на флагманските модели на компанията са налични и в Galaxy A, добавяйки стойност и повече удобство на потребителите. Функцията Fast Charging позволява бързо зареждане на устройството на пълна мощност, а USB Type-C порт прави свързването по-лесно.

В допълнение, функцията Always on Display позволява на потребителите да проверят най-важните известия, без да „събуждат“ устройството, спестявайки време и живот на батерията.

За първи път серията Galaxy A предлага сертификат IP68, който гарантира, че устройствата са устойчиви на дъжд, пясък и прах, а потребителите могат да ги носят със себе си почти навсякъде. Освен това смартфоните разполагат с повече вътрешна памет и microSD слот с поддръжка на карти памет с капацитет до 256GB.

Коментари по темата: „Ново поколение Galaxy A идва на пазара у нас”

добавете коментар...

  1. Милан

    Здравейте, читателите вече са доста грамотни и е много дразнещо когато прочетеш, че IP68 e
    за телефон, който е устойчив на дъжд. Това е сертификат за потапяне за определен период.
    Не просто за дъжд.

Коментар