Eurocom влиза в Европа с локални продажби и сервиз

Потребителите в ЕС вече ще могат да поръчват лаптопи от Eurocom с безплатна доставка

Канадският доставчик на високопроизводителни лаптопи Eurocom започва директни операции в Европа с локални продажби и поддръжка. Компанията се отличава на пазара с широките възможности за конфигуриране и ъпгрейд на лаптопите, които продава, от страна на клиента.

Новият сайт Eurocom-Europe.com ще улесни европейските клиенти на бранда с локални продажби, техническа поддръжка и безплатна доставка в ЕС на геймърски лаптопи, мобилни работни станции, мобилни сървъри и и ултрапортативни лаптопи, съобщиха от производителя.

Машините на Eurocom могат да се конфигурират напълно според желанията на клиентите, позволяват ъпгрейд на CPU и GPU и се отличават с голяма надеждност и дълъг живот. Тази година компанията се съсредоточава върху разработката на високопроизводителни лаптопи със CPU на сокет и GPU на слот (MXM). Ъпгрейдът на процесора и графиката, оперативната памет и сториджа на лаптопите е максимално улеснен.

Екипът на компанията за Европа ще консултира и поддържа местните клиенти. Машините са придружени с двугодишна гаранция, с безплатна доставка в рамките ЕС и безмитни покупки за корпоративни клиенти, подчертаха от компанията.

Коментари по темата: „Eurocom влиза в Европа с локални продажби и сервиз”

добавете коментар...

  1. Канадец

    Ами тъй…след приемането на СЕТА ни “улеснят”

Коментар