Adata SD600 – бърз и издръжлив външен SSD

Външният диск Adata SD600 се предлага в черен и червен цвят

Нов външен SSD диск на Adata предлага висока скорост, здравина и удобство за активните хора със спортен дух. Моделът SD600 тежи само 90 грама и е достъпен във варианти с 256GB и 512GB.

Дискът е съвместим с Windows PC, Xbox One, PS4 и Android устройства, като освен това не изисква инсталиране на драйвери. Изработен е от устойчиви материали и се предлага в черен и червен цвят.

Adata SD600 идва не само с атрактивен дизайн, но и с високи скорости на четене и запис – съответно 440MB/s и 430MB/s. Използваната 3D TLC NAND флаш технология осигурява по-висока плътност, по-дълъг живот на устройството и повече издръжливост, в сравнение с предходните 2D модели.

SD600 включва DRAM и SLC кеш, благодарение на което устройството не забавя скоростта си на работа, дори при висока натовареност – част от диска може да функционира в pSLC (pseudo single-level cell) режим, който е особено полезен при задачи с висок приоритет.

Стилният и със спортно излъчване SD600 тежи само 90 грама и е лесно преносим, а свързването му с други устройства става през USB 3.1. Устойчивите материали го предпазват при изпускане, удари и заливане.

Коментар