AOC показва нов 4K UHD монитор на CeBIT 2017

Мониторът AOC U3277PWQU е атрактивна опция за забавления с 4К съдържание

Производителят на монитори AOC ще покаже широка гама от монитори на изложението CeBIT 2017 в Хановер от 20 до 24 март т.г. Новите модели ще дебютират на щанда на ИТ дистрибутора API в зоната Planet Reseller.

Един от атрактивните модели е AOC U3277PWQU – монитор с 4K UHD резолюция 3840×2160 пиксела и много точно пресъздаване на цветовете, съобщиха от производителя. Моделът има 31,5-инчов AMVA панел със съотношение на страните 16:9 и може да изобразява над 1 милиард цвята, покривайки 100% от цветовото пространство sRGB и 95% от NTSC.

Снабден с множество ергономични функции, които позволяват настройка на височината, завъртване и накланяне, както и с Flicker-Free технология, която облекчава натоварването на очите, този монитор няма да предизвика умора у потребителя, дори при продължителна работа.

AOC U3277PWQU е снабден с PiP и PbP режими, които позволяват изобразяване на сигнали от няколко източника на един екран. Широките зрителни ъгли, добрата еднородност на цветовете и разнообразието от входове правят модела подходящ за професионални потребители. Краткото време за реакция от 4 ms превръща този монитор в атрактивна опция за забавления с 4K съдържание.

Коментари по темата: „AOC показва нов 4K UHD монитор на CeBIT 2017”

добавете коментар...

  1. :о)

    Ама какъв цебит, монитора вече си го има и за доставка в България?

Коментар