Нискотарифната авиокомпания easyJet с нов директор за България

Томас Хаагенсен е новият регионален директор на нискотарифната авиокомпания easyJet. В неговия обсег са Швейцария, Австрия и страните в Източна Европа, включително България, съобщиха от компанията. 

Мениджърът е позициониран в Женева, където работи в тясно сътрудничество с Питър Воец, регионален маркетинг мениджър за същия район.

Томас Хаагенсен започва професионалната си кариера в централата на Tetra Pak – световно име в бизнеса с течни храни и опаковки, в Лозана. Черпи опит от различни сфери на бизнеса: продуктов мениджмънт, управление на програмата Global Satisfaction, развитие на нов бизнес, маркетинг и продажби за Ливан и Сирия и като резултат се установява в Бейрут за периода 2004 – 2008.

Новият регионален директор на easyJet притежава съществени заслуги в реформирането на различни организации и компании, посочиха от компанията. Хаагенсен има диплома по бизнес администрация от HEC Business School, Лозана.

На поста управляващ директор на easyJet, той ще играе ключова роля в динамичните процеси на европейския авиационен пазар, заявиха от авиокомпанията.

„Настоящатa роля и отговорностите, които ми предстоят, предполагат големи възможности за израстване и съм ентусиазиран да участвам активно в събитията в региона”, каза Томас Хаагенсен относно новия си пост в компанията.

easyJet оперира със 166 самолета по 400 дестинации в 28 държави. През последните 12 месеца услугите на компанията са ползвали 43 милиона пътници, уточниха от авиопревозвача.

Коментар