27-инчов монитор Philips идва с Quad HD резолюция

Новият монитор Philips Ultra Wide Color LCD има диагонал 27 инча и резолюция Quad HD

Нов 27-инчов монитор от Е-линията на Philips предлага подобрена производителност и качество на образа за домашните потребители, съобщиха от MMD, лицензен партньор на Philips Monitors.

Моделът 276E8FJAB се отличава с Quad HD резолюция и последно поколение Ultra Wide Color технология, като е поставен специален акцент върху дизайна за жилищните пространства. Този монитор може да се използва за всичко от социални медии и работа до редакция на видео, стрийминг на мултимедия от различни източници и общуване.

Благодарение на технологията Ultra Wide Color, дисплеят поддържа широк цветови спектър – 114% NTSC и 132% sRGB, което значително надвишава типичните стойности от 72% NTSC и 99% sRGB, подчертават от Philips.

Ultra Wide Color разширява обхвата на възприеманите цветове – функция, която прави дисплея ценен инструмент за дейности като онлайн пазаруване (купувачите виждат точния цвят на продуктите, които поръчват), редактиране на снимки и видео.

Дизайнът на монитора се отличава с елегантност, със стъкло от ръб до ръб и ултра тънки рамки

В допълнение на своите цветови възможности, 276E8FJAB има Quad HD резолюция с 2560×1440 пиксела. Широкият панел предлага висока пикселна плътност за интерфейси като DisplayPort и HDMI, а широките зрителни ъгли от 178 градуса правят възможно наблюдаването на екрана от почти всякакъв ъгъл.

Мониторът включва набор от функции за автоматично оптимизиране на картината. Технологиите Philips SmartContrast и SmartImage Lite анализират съдържанието на екрана и автоматично правят настройки в реално време на контраста, цветовете, остротата на изображенията и интензитета на подсветката, за да подхождат на това, което се показва на екрана в дадения момент.

Технологията Flicker-free намалява до минимум риска от поява на умора в очите с ново решение, което регулира яркостта и намалява трептенето за по-комфортно гледане. В допълнение, дисплеят предлага и качествен звук от два вградени стерео говорителя.

Дизайнът се отличава с елегантност, със стъкло от ръб до ръб и ултра тънки рамки, които създават усещане за непрекъснатост и увеличават зрителното поле като същевременно намаляват разсейването.

Коментар