Galaxy Tab S3 – елегантен таблет за работа и забавление

Galaxy Tab S3Таблетът включва Vulkan API за графика с възможно най-високо качество и нов Game Launcher

Новият таблет Samsung Galaxy Tab S3 дебютира пред българска аудитория на събитие в София. Моделът се отличава с елегантен дизайн, актуални мултимедийни функционалности и подобрен S Pen.

„Новият Galaxy Tab S3 използва напреднала технология, която доставя на потребителите повече производителност и гъвкавост за работа, вкъщи или в движение”, посочи Виктор Панайотов, продуктов мениджър „Мобилна дивизия“ към Samsung България.

Минималистичният и стилен дизайн на Galaxy Tab S3 е постигнат с помощта на лъскави и подсилени стъклени панели и алуминиев корпус. Таблетът е наличен в черен (за LTE модела) и сребрист (за Wi-Fi модела) цвят, прицелвайки се в младите хора, докато неговите аксесоари се предлагат в черно, бяло и зелено с матиран завършек и допринасят за стилния външен вид.

Samsung оптимизира функциите за забавление на Galaxy Tab S3 с редица подобрения във всеки един аспект – от аудио, видео и гейминг възможностите до новата усъвършенствана батерия и камери.

Характерният за Samsung стилус S Pen се отличава с 0,7-мм връх и повишена чувствителност

Таблетът разполага с 9,7-инчов Super AMOLED екран, mDNIe технология за оптимизация на изображенията, бърз и икономичен процесор Qualcomm Snapdragon 820 и 4GB RAM. Устройството поддържа бързо зареждане и предлага до 12 часа възпроизвеждане на видео. В допълнение, подобрените 13-мегапикселова основна и 5-мегапикселова предна камера гарантират ясни и ярки снимки.

Galaxy Tab S3 е първият таблет на Samsung, който се отличава с четири високоговорителя със сертификат от AKG by Harman. Функцията Auto Rotate Stereo позволява на таблета автоматично да регулира звука в зависимост от това дали устройството е в хоризонтален или вертикален режим.

Таблетът включва Vulkan API за графика с възможно най-високо качество и нов Game Launcher за подобрен потребителски интерфейс и персонализирано гейминг изживяване, както и режими като Do Not Disturb за гейминг без прекъсване.

Характерният за Samsung стилус S Pen се отличава с 0,7-мм връх и повишена чувствителност, различаваща 4 096 нива на натиск. В допълнение, стилусът осигурява удобен и стабилен захват за по-естествено изживяване при писане.

Screen-off Memos, Samsung Notes и Air Command са само част от полезните функции на S Pen. Samsung Notes обединява функционалностите на четири приложения за бележки в едно, докато Air Command предлага удобен достъп до широка гама от инструменти като Translate, Magnify, Glace и Smart Select, които позволяват на потребителите да създават, запазват и споделят собствени анимирани GIF файлове.

Galaxy Tab S3 разполага с 9,7-инчов Super AMOLED екран и mDNIe технология за оптимизация на изображенията

Предвидена е и практичната функция PDF Annotation, която улеснява работата в движение и стимулира креативността с различни артистични приложения като Recolor, ArtRage, Soundcamp, SketchBook на Autodesk и PEN.UP – глобална арт общност за Galaxy потребители.

Galaxy Tab S3 поддържа приложението Samsung Flow, което позволява на потребителите лесно да преминават между различните устройства, да споделят съдържание и да синхронизират уведомленията си. С помощта на това приложение, устройството може да бъде отключено със сканиране чрез сензора за пръстови отпечатъци.

Таблетът поддържа докинг клавиатура, без да се изисква отделно зареждане или свързване. В допълнение, USB Type-C съвместимостта предоставя по-удобна кабелна свързаност, както и по-бърз трансфер на данни.

Galaxy Tab S3 ще бъде наличен в големите търговски вериги и в мрежата на трите мобилни оператори от втората половина на април и ще се предлага в два цвята – черен и сив, уточниха от Samsung.

Коментар