vivatel дава 80 безплатни минути с нов абонамент

С новия абонаментен план „Бизнес Оптима” vivatel дава на бизнес клиентите 80 безплатни минути за разговори до всички мобилни и фиксирани мрежи в страната срещу 29 лв. на месец. Безплатните минути могат да бъдат използвани по всяко време, като в допълнение разговорите в бизнес групата също са безплатни, съобщиха от компанията.
След изчерпването на безплатните минути, разговорите в мрежата на vivatel и до фиксирани мрежи ще струват 18 ст. на минута, а до другите мобилни оператори в страната – 35 ст. на минута. Всички разговори се таксуват при минимална първоначална продължителност от 30 секунди, а след изтичането й тарифирането се извършва на всяка секунда.

Абонаментна услуга
Бизнес Оптима
месечен абонамент
29.00 лв.
Включени минути
80
Цена на минута след изчерпване на вкл. минути
В мрежата наvivatel
18 ст.
До фиксирани мрежи в страната
18 ст.
До други мобилни оператори в стр.
35 ст.
SMS (до всички мобилни оператори)
14 ст.
Цените са с включен ДДС

Освен атрактивни цени за национални разговори, vivatel предлага и най-ниските цени за международни разговори на бизнес абонати, заявиха от компанията. За разговори в Европа и САЩ цените са от 0.36 лв. за фиксирани мрежи до 0.72/0.86 лв. за минута към мобилни мрежи.

SMS-ите до всички мрежи в страната струват 14 стотинки.
„Новата бизнес тарифа показва, че vivatel продължава да изпълнява обещанията си да предлага услуги с по-справедливо ценообразуване, които носят повече ползи за клиентите,” каза директорът „Продукти и услуги” на vivatel Гари Радклиф.
Тарифата” Бизнес Оптима” е достъпна от 4 септември 2006 г. в над 5000 места за продажба.

по темата: „vivatel дава 80 безплатни минути с нов абонамент”

добавете коментар...

  1. BASHTA_VI

    MNOO YAKO?! 🙂

Коментар