GFI MailEssentials улавя над 98% от спама

Версия 14 на антиспам и антифишинг софтуера GFI MailEssentials пристига с допълнителна антиспам машина, която изисква минимално настройване. Налична е също така статистика в реално време и функция отчитане.
GFI MailEssentials е антиспам филтър, който улавя над 98% от спама – включително най-новия CNN и MSNBC спам, с много ниска степен на неверни положителни резултати. Приложението може да открие и блокира фишинг имейли, както и да прибавя инструменти към мейл сървъра: отказване от права, наблюдение на електронната поща, отчитане за имейли по интернет, сървъри за списъци с имейли, сървърно базирани автоматични отговори и POP3 изтегляния.
Последната версия 14 пристига със SpamRazer, допълнителна антиспам машина, която осигурява втори слой защита и високоефективно филтриране веднага след инсталацията. Софтуерът е проектиран да бъде лесен за използване и тъй като често се осъвременява, най-новите спам атаки, като NDR спам, CNN спам, MSNBC спам и много други се улавят без нуждата от фини настройки или обучаване на продукта.
За да подобри цялостното действие на Microsoft Exchange Server, където е инсталиран GFI MailEssentials, версия 14 се “закача” към Exchange Server на ниво SMTP протокол. Това означава, че Exchange няма да трябва да изтегля всеки един имейл преди GFI MailEssentials да може да го отхвърли като спам. Това ще спести от пропускателната способност на канала и също така ще повиши производителността на процесора.
Друга нова характеристика в GFI MailEssentials 14 е таблото за статистика, което дава на администраторите визуален моментен запис на състоянието на техния имейл поток и статуса на продукта. От гледна точка на отчитането, GFI MailEssentials 14 позволява на потребителите (винаги по преценка на администратора) да получават ежедневен отчет, който показва колко имейла са получени за този потребител и колко от тях са отчетени като спам. Имейл отчетът ще направи списък с имейлите, уловени като спам.
Официална страница: www.gfi.com/mes
Цена: от 186.40 евро за 10 пощенски кутии
Доставчик в България: Бизнес Софтуер Дистрибутор ЕООД

Коментар