Мениджъри дискутираха стратегии за информационна сигурност

Водещият системен интегратор Байнет България, заедно със своите партньори от Symantec, Juniper Networks и Radware, представиха модерен подход към информационната сигурност на ексклузивна среща с корпоративни мениджъри. В бизнес лукса на Голф клуб и СПА „Св. София”, Равно поле, бяха дискутирани добрите практики в областта на информационната сигурност и адекватния отговор на нарастващите заплахи за сигурността.

Презентаторите обърнаха внимание на регулаторната рамка в ЕС и интеграционни решения от следващо поколение, внедряване на решения за информационна сигурност, защита на база данни, както и на цялостните интеграционни решения и подход към сигурността.
„Срещата даде възможност да представим пред водещите мениджъри на големи компании и организации, опита, добрите практики и цялостни решения на Байнет и нашите партнъори в сферата на информационната сигурност”, коментира Еял Натан, Генерален мениджър Байнет България.
Байнет България има сериозен опит в разработката и внедряването на решения за информационна сигурност в различна области – системи за идентификация, SIM/SOC, решения за предотвратяване на изтичане на конфиденциална информация, защита на база данни и на ниво приложения в центровете за данни, самозащитаващи се интелигентни комуникационни мрежи и др.
Компанията използва многопластов подход към сигурността, което позволява едновременна защита както от външни, така и от вътрешни за организацията заплахи.

Коментар