HP пусна у нас Officejet-и за микропредприятия

Две нови мултифункционални устройства Officejet пусна HP на пазара у нас. Моделите са предназначени за микропредприятията, съобщиха от компанията.

HP Officejet J4580 All-in-One и HP Officejet J4660 All-in-One предлагат професионален печат, копиране, факс и плоско сканиране в едно компактно устройство, както и вграден телефон.

Устройствата печатат висококачествени цветни документи при 15% по-нисък разход на страница, в сравнение с цветните лазерни мултифункционални устройства, при използване на мастила HP Officejet, твърдят от производителя.

С новите устройства потребителите могат да създават широка гама от професионални бизнес документи – от текст до снимки и цветни маркетингови материали. Скоростите достигат 28 страници в минута за чернобял и 22 страници в минута за цветен печат.
 
Налични са и редица полезни функции като автоматично листоподаващо устройство за 20 листа, поставка за 100 листа и лесен за употреба LCD дисплей, както и получаване и изпращане на факс директно от компютър.

С приложението HP Smart Web Printing, мултифункционалните устройства позволяват печат от интернет. Приложението автоматично коригира уебстраниците, за да предотврати изрязани полета и позволява на потребителите да изберат и принтират само това, което им е необходимо, без излишните реклами, банери и странични полета.

Устройствата имат компактен дизайн, подходящ за бюро. Моделът HP Officejet J4580 All-in-One струва 199 лв., а HP Officejet J4660 All-in-One се предлага за 259 лв.

Коментар