WiMAX покритие за още четири града в страната

Нови четири града покри WiMAX мрежата на Некском-България ЕАД, съобщиха от компанията. Потребителите във Враца, Сливен, Kърджали и Добрич имат достъп до високоскоростна интернет връзка, фиксирана телефонна услуга, пакетни предложения и услуги – sms известяване, виртуални частни мрежи, конферентни връзки, видео наблюдение и др.
Пакетните оферти на Некском включват телефонен пост и интернет достъп, минути за разговори и електронни пощенски кутии. Компанията предлага възможност за замяна на ползваните услуги от различни доставчици с интегрирана услуга от един оператор.
Некском предоставя безплатно оборудване за достъп до интернет и телефонна услуга – безжичен модем и телефонен адаптер, които се включват към персоналния компютър и телефона. Когато поиска, потребителят сам може да премести устройствата на друг адрес и да ползва същите услуги, за които се е абонирал, без да заплаща допълнителни такси, уточниха от оператора.
Всеки потребител на телефонната услуга получава безплатни разговори в мрежата на Некском, ниски цени на разговорите и номер от номерационния план на Некском. 
С новото разширение WiMAX покритието на Некском вече обхваща над 25 населени места или 50% от населението на страната.

Коментар