Български WiMAX доставчик сменя името си

Операторът на WiMax услуги Транс Телеком вече ще се нарича 1One. Новото име ще бъде обявено на старта на Пловдивския панаир, където компанията ще пусне и пакетното решение One Free.
„One Free е първият ни продукт, който ще предложим на пазара с новата си корпоративна идентичност”, заяви Станимир Попов, главен изпълнителен директор на Транс Телеком ЕАД.
Решението One Free позволява безплатен (за първите месеци според вида на договора) и неограничен достъп до интернет през WiMAX със скорост до 1024 kbps на повече от един компютър, без допълнително окабеляване, поради вградения безжичен WiFi модем.
Пакетът поддържа до 32 едновременни потребителя (лаптоп, PDA и др.) през WiFi, което го прави подходящ за зони с интензивно ползване на интернет като кафенета и хотели. Устройството за интернет достъп е преносимо.
One Free включва и инсталация на два телефонни поста, без нуждата от инсталиране на допълнителни розетки. Сред другите възможности са интернет страница за управление на телефонен акаунт, уеб хостинг и електронна поща.

Коментар