Sony Ericsson с колекция от дамски Bluetooth часовници

Серията часовници MBW-200 е създадена в сътрудничество с Fossil и включва три различни дизайнерски варианта

Серията Bluetooth ръчни часовници MBW-200 на Sony Ericsson е призвана да очарова дамите. Използвайки новаторска технология, часовникът показва на притежателките си кой ги търси и вибрира докато телефонът им звъни или когато получават SMS. Дамите могат да откажат или заглушат обаждането с бутон, разположен на часовника, или използвайки Bluetooth слушалка или мобилния телефон, да отговорят на обаждането.

Серията MBW-200 е създадена в сътрудничество с лидера в производството на часовници Fossil и включва три различни дизайнерски варианти: Бляскав чар, Модерна елегантност и Вечерна класика.

Колекцията е направена от устойчиво на надраскване минерално кристално стъкло с антирефлексно покритие за максимална четливост и яркост. Дискретният монохромен OLED дисплей е невидим, когато не се използва, и ясно видим, дори при ярка дневна светлина, за да показва на дамите кой се обажда или коя песен слушат.

MBW-200 вибрира при нов SMS/MMS и при излизане от обхвата на телефона (над 10 м от него). Часовникът позволява на притежателките си да пускат, спират или прехвърлят песни на музикалния плейър на телефона.

Аналогов и цифров кварцов часовников механизъм за показване на точно време. Auto pairing функцията лесно свързва часовника към телефона. MBW-200 има водоустойчивост до 3 ATM и е изпълнен от издръжлива на външни влияния неръждаема стомана.

Серията MBW-200 ще бъде пусната на някои пазари през последното тримесечие на 2008 г. Sony Ericsson разшири своята серия MBW-150 с още едно допълнение – MBW-150 Classic. Това е спортен модел с кафява кожена каишка и бял циферблат, който ще бъде пуснат на някои пазари в началото на следващата година.

Коментар