GeForce картите с нов Game Ready драйвер

Драйверите Nvidia Game Ready оптимизират гейминг изживяването с GeForce графични карти

Разработчикът на графични карти Nvidia пусна нов Game Ready драйвер за GeForce карти, създаден за игрите Heroes of the Storm 2.0 и Warhammer 40,000: Dawn of War 3, както и за трите нови VR заглавия: Batman: Arkham VR, Rick and Morty: Virtual Rick-ality и Wilson’s Heart.

Драйверите Nvidia Game Ready оптимизират гейминг изживяването с GeForce графични карти. Освен това те са сертифицирани с WHQL от Microsoft, което е допълнителна гаранция за качество.

Heroes of the Storm вече е с дългоочаквана от феновете актуализация 2.0. Тази версия, както и останалите заглавия ще продължат да еволюират след лансирането си, защото са създадени с ново съдържание и функции с помощта на патчове и DLC-та. Драйверите Game Ready са конструирани да подпомогнат всички основни етапи на еволюцията на игрите.

Високият стандарт за качество в момента на лансирането на една игра е още по-належащ в случая на VR заглавията. Проблемите, съпровождащи игралните сесии, или бъговете, могат да се отразят и да нарушат усещането за потапяне, което ще повлияе или напълно ще съсипе VR изживяването.

Драйверът Game Ready е оптимизира както производителността, така и латентността, което е важен фактор в управлението на игрите тип виртуална реалност без накъсвания, в частност Batman Arkham VR, Rick and Morty: Virtual Rick-ality и Wilson’s Heart.

Коментар